zondag 7 augustus 2011

tijd voor nog es een blog berichtje

Ik ga een korte samenvatting geven van wat we deze week gedaan hebben

Maandag is er echt iets vreemds gebeurd. Na de spaanse les kwam er opeens een boliviaan binnen die perfect nederlands sprak. Na enige momenten van verbazing vertelde hij ons dat hij op uitwisseling was geweest naar belgie. een hele toffe kerel. Achteraf zijn we nog samen naar de beiroet geweest om shisha te roken.

Dinsdag zijn we met de afs belgen een ijsje gaan eten in de megacenter (2 voor 1) echt heel erg lekker. Achteraf ben ik naar de bowling geweest waar monica aan het oefenen was voor het nationaal kampioenschap bowling.

Woensdag ben ik samen met een paar boliviaanse vrienden naar de film geweest. Alweer een spaanse film, dus ik verstond er niet veel van. Al merk ik dat ik meer en meer versta

Donderdag zijn we met een paar mensen van de klas een pizza gaan eten. Alweer erg gezellig. We konden onze eigen pizza creeren. Ik heb er gewoon zo veel mogelijk opgesmeten:

Vrijdag was het een feestje bij iemand thuis. Ik kwam om ongeveer 5 uur toe en praktisch de helft was dronken. Toch wel erg vreemd om te zien, maar alweer erg leuk.

Zaterdag ben ik gaan voetballen met een paar vrienden van de klas. Ik ben nog niet gewend aan de hoogte, aangezien iemand waar ik 2 keer in pas sneller liep dan mij. We hebben zelfs een partijtje voetbal gespeeld tegen de leraren ( en verloren ). De leerkracht van wiskunde blijkt een begenadigd voetballer te zijn.

En Zondag is zoals altijd een dag waarop je werkelijk niets doet (behalve heel veel eten tijdens de lunch).

1 opmerking:

. zei

Kmerk dat je je daar super amuseert, echt great om altijd je verslagjes te lezen ;D

Lang leve shisja roken ;)

Grtz
Maxim