zaterdag 30 juli 2011

Even nog een kleine update.
Mijn broer is vertrokken naar Denemarken. Woensdagavond was er nog een klein afscheidsfeestje en daarna zijn er enkele vrienden blijven slapen. Om 3 uur zijn we gaan slapen en om 4 uur moesten we opstaan. We waren dus allemaal heel erg moe. Na een autorit van een uur kwamen we aan in el alto aan de luchthaven. Daar hadden we nog een 2 uur tal tijd om afscheid te nemen. Enkele vrienden van diego waren ook meegekomen. Het afscheid aan de gate was erg emotioneel. Werkelijk iedereen was aan het wenen :( Ondertussen is hij al aangekomen in Denemarken. Nu neemt hij deel aan het orientatiekamp.

Vrijdagavond was er nog een feestje (Winter Party). Alweer een topper! Ik ben ondertussen ook al twee keer gaan bowlen. En ik heb al vanalles gedaan met mijn nieuwe vrienden.

Het wordt hier al laat,
dus buenos noches.

1 opmerking:

Anoniem zei

dag Rian,
we kunnen eindelijk je avontuur volgen. In Portugal geen internet, hier in Andalusiƫ wel. Blij te lezen dat je het getroffen hebt met je familie.Amaai,kennelijk zijn de feestjes zwaarder dan bij ons. Geniet er maar goed van en misschien word je nog Belgisch kampioen bowlen.
Groetjes, Mark en Martine